Jumaat, 1 Julai 2011

azam 1julai 2011

assalamualaikum wbt.....

todays dah masuk bulan 7, dan aku nak ambek berkat hAri jumaat nak buat 1 azam. aku tanak la buat azam yang disebut sebab kalau aku sebut komfem xjalan. jadi aku taep jer sebagai tanda aku cabar aku sendiri merealisasikan azam bulan 7. hihihi

azam aku bukan la nak daki gunung santubong, bukanla nak beli kereta lancer. cuma aku nak start jaga pemakanan aku. sebab now aku rasa aku dah free. and aku nak buktikan i can stand without man! 

tambahan, mak dah nak bagi aku $$ ambek lesen kereta! *suke* XD

lagipun aku dah beating dengan classmate aku nak kurus bila masuk sem6 taun depan. setahun aku praktikal ni harus menurunkan berat badan.
akhirnya. reveal mytrue body

aim -->> from 68kg (mcm kingkong dah) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>56kg (ckupla bagi bdan sasa aku ni)

jadi, setahun ada 12 bulan. aku start praktikal bulan 7 2011 sampaila bulan 6 2012. dalam sebulan ATLEAST aku kurangkan 1kg!

ni janji aku kepada diri aku sendiri, banayk sangat dah ternakan lemak tepu di badan ku ini. rasa macam nak buat sedut lemak pun ade. huhuuh..

jadi, salah satu hobi wajib harus disingkirkan.. bye2 foodlover~ ;(




my chicken restaurant

scret rcpe

minah ni salu temankan aku menternak lemak

''lama nya ayam keju ku''

aku lupa nm benda ni, tp sedap giler. perghh!


ice cream ke2, sambil mggil2 mkn dalm spring

tyme sengkek pun sempat pergi springmall, pekene bbq thai rice.. perrgghhhhh

balunnnn

bolehhla~~~

sumpah sedap. jus kurang kaw

gila addicted kat mende ni

my pecal lele!!!!!!

MCR

XXL berger. sumpah xabis.

1 daripada seplastik dr sbah oooo..

seafud mali. nyum2

cfud

deging rusa salai cili padi. terbaek wokkk!

waiting 4 my mushrmsoup..hehehhe

MCR

MCR

burger MCR, bolehla.

steamboat tyme!

D11 STEAMBOAT

CHICKENCHOP KFC. XPERH!

AKU GILA MAKN!

OPEN AIR.

2 ulasan:

Shawn Razaleigh berkata...

goooodluck dlm mengurus:D

eith berkata...

hehehe. tq shawn ^^