Sabtu, 16 Julai 2011

RAHSIA WANITA PADA BADAN LELAKI

assalamualaikum wbt.


kalau cakap pasal rahsia badan, ramai orang terus terbayangkan rahsia2 yang aDa di dsebalik liuk lekuk badan wanita terutama di bahagian itu dan ini. sana dan situ. muahahahha..




tapi, sebenarnya banyak juga rahsia yang ada pada badan lelaki. tak caya?? tanya makcik2 apa yang menarik perhatian wanita pada lelaki. komfem diaorang tau, nak menjawab nya tak tahula, balik2 kena penampo sebab gatal. tak nikah lagi nak tau rahsia badan lelaki. hahahha...




aku ada terbaca  di somewhere2, tak ingatla kat mana, tapi yang incredible nya aku ingat kandungan nya! hahah.. gatal juga aku ni ya. ngehngeh.. bukan gatal, nicetoknow~



mula dengan bahagian yang kurang seksi sedikitla. sediiikiiittttlaaaa.. ahahha..




perut.
menurut pakar seks *macam keras ja bunyi pakar ni*, wanita yang menyukai bahagian perut lelaki dikatakan cenderung untuk menjadi 'queen control'. pendek kata wanita yang suka perut lelaki mahukan diri mereka diberi keutamaan. tapi, bila diorang tak dapt apa yang mereka nak, mereka chaw!




paha
macam lelaki gak. suka cuci mata tengok pompuan berbadan 8. wanita pun gemar dan mudah tertarik dengan tubuh badan lelaki yang WOW!. macam badan yang aku tengok baru2 ni dalam cita KL GANGSTER. mak ai, aku ingatkan belon palare*maaf*. rupanya adi putra siot! badannn perrhhhh~ tambah g linyuk2 badan, memangla.*tapi kadang2 geli!* wanita yang suka bahagian PEJAL paha lelaki merupakan wanita yang menyukai perkara lasak dan suka kejutan.





dada *awwwwwww~*
wanita rata2 gemarkan bahagian dada lelaki. lebih2 bahagian yang berbentuk V. lebih2 lagi sebagai tempat bermanja( bersandar ) *mmg terlebih lebih2 aku* . ada jugak yang suka berbulu.ermmm. aku takla. out. heeee. wanita yang suka bahgian dada adalah seorang yang manja. wanita mengharapkan lelaki menjadi perlindung kepadanya. wanita yang suka badan berbulu dikatakan suka lelaki yang bersifat kejantanan dan yang tak berbulu kebudak2kan.ya meh????



tangan yang sasa
wanita yang suka tangan yang sasa lebih suka bergantung dengan lelaki.,






bibir... wuuuuu~
dari bibir, personaliti dapat di lihat.bibir lelaki yang menonjol di bahagian bawah dikatakan seorang yg sensitif dan care dengan GF n sekeliling. bagi wanita yang suka bahagian bibir adalah wanita yang sukakan komunikasi dalm perhubungan dan understanding.




bahu
dikatankan bahu menraik minat wanita sama dengan lelaki yang tertarik denagan dada wanita.




punggung.. uhhhhhh~ ahahhaha
macam lelaki yang suka melihat punggung wanita yang montok, begitu juga dengan wanita yang tertarik degan bahagia seksiseksa itu. wanita ini seorang yang ceria dan mahukan hubungan yang happy. mereka juga open minded dan menerima cabaran., wuuuuu~ XD




*kenapa ku lebih tertarik dengan rahsia2 lelaki berbanding wnita??? sebab aku adalah wanita. dan SECRET MAKES WOMAN WOMANS~ ^^

4 ulasan:

FaRiA EyToNeZ berkata...

mata takde ke? hihihi

eith berkata...

mata?.. yalakan. hahaha. lpa2.nnti buat research. ;p

! Arjunakirana ! berkata...

thnk.. sebagai seorang lelaki, dapat gak pengetahuan bagi wanita, so nak bagi bontot pejal laaaa huahuahua/...

eith berkata...

hahaha.. jgn pejal sgt.. nnti ketat sgt ssh pulak nak jln. haha