Rabu, 29 Jun 2011

great job piccherita! || the best wedding photographer!

assalamualaikum wbt

last saturday kakak aku selamat melangsungkan akad nikahnya, n the next day persandingan. quite busyla. and akula antara orang yang paling sibuk. macam lipas kudung aku terkejar sana sini agihkan souvinier. 

tapi, apa2 pun photographer kitaorang time tu memang best! gambar2 memang superb la. tapi aku belum tengok semua gambar. sebab apa ku cakap superb, sebab kat camera dia je ada muka aku, camera lain, haram!  sebab memang superbla. 

nak bukti, viewla blog piccherita ni. ataupun nak tengok lebih banyak gambar2 wedding yang cool. pergi kat fesbuk piccherita ni. ni antara pic2 akak aku yang aku cilok dari diorang. aku tak curi ar. pinjam jap. siap ada watermark g.







2 ulasan:

deeba berkata...

ohsemmm sgtttt!

love love!

err hai eith!

(:

eith berkata...

awsome kann.. byk g, tp xleh 'curi' byk2.. heheh..
hye deeba~ ^^