Selasa, 12 Julai 2011

indahnya 'carefree' dari LELAKI

Tokey : amoi..

Aku : ya bujang, apa celita lu?

Bujang : ok, ko?

Aku : ok juga. Makin happy maaa…~

Tokey : haha.. apa cita?

Aku : bebas dari LELAKI. Hutang pun xda lagi. Start nak manjakan diri sendiri g.. single life is great!!

Tokey : baguz2, pun boleh.. so,hidup ok?  ada admirer baru??

Aku : ok… better~ 1 pegi ramai mali maaaaa..tapi, hati belm ready untuk siapa2.. heheh

Tokey : bagus!! Yang penting hati ko. Rmbr, u f that biggest for ur life

Aku: betol!!! Dulu aku fikir, bila cinta hilang aku jadi lonely, tapi aku silap. Aku masih ada ramai kawan dan family yang owes support aku. (:

Tokey :betol 2 kali (:


Tokey bukan nama sebenar, salah seorang member classmate aku yang owez ada bila aku susah. Dia selalu nasihatkan aku pasal lelaki. Walaupun tokey ni ada gatal2 ckit, tapi hatinya baik daripada yang pura2 xgatal, tapi hati busuk.

siapa cakap, break up life akan hilang????.. weiiii, no la… 100% wrong. Apa punca break up??. Xda penghargaan dari pasangan and memang sah2 pasangan tak cun. Buat apa nak murung. 

lepas free dari lelaki, aku rasa free sangat2, dari kehidupan. Bebas kawan dengan mana2 lelaki. Duit save. Bebas dari hutang dan bebas dari DIA!! hati pun happy jer.. selalu tengok orang cakap single bez kan. bukan omong kosong tu. memang betol. lainla kalau desprate, tak dinafikanla memang bes blooming2.. loving2.. caring2.. sharing2... tapi, aku percaya pada jodoh. takyah cari.. he will come just for me. (:


5 ulasan:

ahmad endo berkata...

tak pa..tak lama lagi adalah yang ganti tu...hehehe

rafiq berkata...

dimana ada bunga disitu ada kumbangnya.. *tetiba

Amirah Suhana berkata...

insyaAllah,.. your truelove is on its way. k?

eith berkata...

ahmad endo, yalakan.... ada kot. heheh

eith berkata...

rafiq, bethooll!~ bayk g kumbg yg bez2.. (:

amirah, insyaAllah~ ye2,,, tgh bjln nak g tckle sy la tu. ahaha.. *perasan ;p