Sabtu, 16 April 2011

cara kesan 'dara' lelaki.

gay??.. eiwww~ heheh... oke, cite ne aku tak tahula betul ka tidak.. sahih ka tidak, kisah benar kot.. kawan aku cakapla..

adala ne, seorang wartawan dituGskan buat liputaNtentang aktiviti2 budak gay dekat bukit bintang [ ada meh??? ]. dia menyiasatla kan.. jadi, c wartawan ni pun menyamarla sebagai gay.. dengan senang hatinya dia menggayakan pakaian and cara gaya2 seorang gay.. adala dalam lebih kurang seminggu wartawan ne dok belaja pasal gay..=.=
akhirnya...malam minggu, wartawan tu pun masuk kelab gay tersebut. [ omg, xdapat aku nak imagine keadaan dalam kelab GAY ]


Wartawan dpasang dengan microphone n camera bersaiz kecil bagi merakam segala aksi dan aktiviti di kelab gay tersebut. lepas masuk, wartawan itu terus menuju ke bar n orderla segelas bir. Dia duduk je la kan, sambil memerhatikan gelagat-gelagat gay di kelab tu. Ada yang menari dan ada yang duduk sambil berpeluk-pelukan sesama lelaki.. [ omg! =.= ].. Wartawan itu merasa geli geleman melihat tingkahlaku mereka.[ aku pun! ]



“Hai…sorang ke bro”, tiba-tiba wartawan itu di sapa.


“A’ah, saya tunggu kawan saya. Tak sampai-sampai lagi ni”, kata wartawan itu separuh menjerit kerana kebingitan muzik di kelab itu.

Tiba-tiba wartawan itu berasa sakit perut. Rasa seperti ingin kentut sahaja.


“Muzik tengah kuat ni bolehlah aku kentut ni”, bisik hati wartawan itu.



pastu, wartawan tu pun kentutla, satu demi satu.. [ hahaha.. ] berturut2. tiba2la kan muzik yang dupdapdupdap tadi tu berhenti. sebab DJ nya nak tukar lagu sentimental kot.. semasa pertukaran lagu itu, kentut wartawn tu didengari oleh gay2 yang ada kat situ...



“Eh eh… ada dara lagi la kat sini”, ujar salah seorang gay di situ sambil memandang wartawan itu.
“A’ah lah… kat depan kita ada dara”, ujar yang lain pula.

Semua gay di situ telah pergi mendapatkan wartawan itu. Semua wajah mereka menunjukkan keghairahan nafsu yang ketara.



“Saya bukan dara lagi la”, ujar wartawan itu.

“Kalau dah tak dara kenapa kentut. Kuat lak tu. Sempit tuu…”, ujar salah seorang gay itu.





Tergamam wartawan itu. Akhirnya dirinya di noda secara bergilir-gilir oleh pengunjung kelab gay itu. Menangis teresak-esak wartawan itu. Akhirnya nikmat kentut sudah tidak akan dapat dirasai lagi sepanjang hidupnya.



Moral kepada lelaki :-

Jangan kentut dihadapan GAY. AWAS!!. Teknik terbaru mengesan dara lelaki tau!!!!
yg gemar kentut kuat dan sempit itu tandanya anda masih suci …x pernah kena liwat (sodomi)..

* heheheh..jd, lenkali jangan menggatal nak pergi kelab gay ke ape ke.. HARAM OKEY. (:

oke, tujuan aku letak gambar BOYFRIEND aku ne bkn aku nak label dia day oke.. antara muka yang menjad kegilaan GAY n pompuan mcm aku~ ^^


club gay yang ada kt boston

10 ulasan:

Kiambang Puteh TheGiel berkata...

damn....lpas niey kentut secara sadis....duk dlam selimut,kentut x keluar bunyi....lpas 2 kibas2 kn selimut 2 kat membe.....perghhhh.....

Ema Washif berkata...

kalo llaki bukan gay plak cmana?hehhehe..cara yang sama gak ke?

eith berkata...

@kiambang puteh thegiel
-mmg sadis.. hahah, cubala.. komfem kne maki punya... XD

eith berkata...

@ema washif
- kalau lelaki bkn gay tu da ssh ckit, lainla kalau dia penah bwat hubungan luar tabii.. hehe

cik azeya berkata...

hahaha. macam tu rupenye. :PP

eith berkata...

hehe.. bgtulaa~ ;pp

eith berkata...

hehe.. bgtulaa~ ;pp

Misz Muffin berkata...

haha.. smpai mcm tu skali..

Meera berkata...

Begitukah? isy2...

eith berkata...

@misz muffin
-dsyt kan.. heheh tp xtaula btl2 ksh bnr ka x.. heheh

@meera
-ish2.. hehehiye kot. ;p